Nak Dapat Traffic Website Percuma?

Ni bukan cerita bohong! Traffic Digger menawarkan perkhidmatan traffic kepada pengusaha-pengusaha laman web yang dahagakan traffic dari perbagai sumber.

traffic-digger

Bagaimana sistem ini berjalan? Sistem mereka tidak ubah seperti sistem Multi Level Marketing, cumanya mereka menawarkannya secara percuma! Dengan menggunakan sistem viral, website anda akan diletakkan pada posisi pertama setelah mendaftar. Anda akan diberikan satu minisite oleh mereka dan website tersebut akan menyenaraikan website anda dan website-website yang lain. Setelah itu, anda akan diberi link untuk mempromosikan website tersebut sekurang-kurangnya 10 orang rakan anda. Lagi banyak anda dapat downline, lagi banyak traffic yang anda akan dapat!

Berapa banyak pelawat yang anda akan dapat? Jawapannya tidak terhad! Selagi downline anda mempromosikan website mereka, selagi itulah traffic anda akan bertambah, mencurah-curah bak beribu-ribu lemon ;p. Mudah kan? dan yang paling bestnyer tu, ianya free jer, macam website ni! Klik skarang!

Free advertising

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *