Posted on

Nak Dapat Traffic Website Percuma?

Ni bukan cerita bohong! Traffic Digger menawarkan perkhidmatan traffic kepada pengusaha-pengusaha laman web yang dahagakan traffic dari perbagai sumber.

traffic-digger

Bagaimana sistem ini berjalan? Sistem mereka tidak ubah seperti sistem Multi Level Marketing, cumanya mereka menawarkannya secara percuma! Dengan menggunakan sistem viral, website anda akan diletakkan pada posisi pertama setelah mendaftar. Anda akan diberikan satu minisite oleh mereka dan website tersebut akan menyenaraikan website anda dan website-website yang lain. Setelah itu, anda akan diberi link untuk mempromosikan website tersebut sekurang-kurangnya 10 orang rakan anda. Lagi banyak anda dapat downline, lagi banyak traffic yang anda akan dapat!

Berapa banyak pelawat yang anda akan dapat? Jawapannya tidak terhad! Selagi downline anda mempromosikan website mereka, selagi itulah traffic anda akan bertambah, mencurah-curah bak beribu-ribu lemon ;p. Mudah kan? dan yang paling bestnyer tu, ianya free jer, macam website ni! Klik skarang!

Free advertising

Posted on

Domain .com dan Hosting Percuma!

 

Hyperwebenable

Salam sejahtera pembaca sekalian,

Kali ini saya nak berkongsi dengan anda mengenai web-tools yang menarik. Beberapa minggu yang lepas ketika sedang syok berinternet, tiba-tiba saya dikejutkan dengan satu tawaran yang menarik. Hyperwebenable merupakan satu website yang menawarkan domain hosting .com yang percuma kepada kita semua. kalau dulu kita kena beli domain dan hosting kita di hosting website dengan harga kira-kira RM 100 untuk setahun, kini kita boleh dapatkan website www.namaanda.com dengan percuma!

Apa yang cuma lakukan hanya lah dengan mendaftar nama anda dan domain pilihan anda di dalam borang yang disediakan. Kemudian admin laman tersebut akan memberi arahan kepada anda cara untuk login ke website beserta tutorial sekali. Mudah kan? Anda juga akan dapat 1Gb Webspace dan Unlimited email ([email protected] atau [email protected]). Apa drawback nya? Oh, mereka akan meletakkan iklan mereka di dalam website anda, tapi tak banyak pun. Namun, anda masih boleh meletakkan iklan anda atau google adsense anda di dalam website ini.

Malah, website ini juga dibina atas hosting website yang hebat ini. Bagi mereka yang nak start buat website tu.. apa tunggu lagi, mulakan blogging sekarang dengan Hyperwebenable!