Posted on

5 Gb Storan Maya Percuma

SkyDrive

Salam sejahtera pembaca sekalian,

Saya rasa mungkin ramai yang dah tau tentang storan online yang saya nak bagitau ni.. tapi takpe lah, biarlah saya ceritakan jugak untuk berkongsi bari mereka yang tak tau lagi. 

Microsoft telah menawarkan kepada pengguna internet untuk menyimpan apa-apa fail di dalam Windows Live Skydrive. Melalui storan online ini, anda boleh mengakses fail anda secara peribadi di mana-mana yang ada talian internet, malah anda boleh kongsikan segala fail-fail anda tersebut dengan kekawan atau pun sesiapa sahaja di internet.

Apa yang anda perlu ada hanyalah akaun hotmail atau live.com, yang mana kedua-duanya milik Microsoft.

dapatkan Windows Skydrive!