Posted on

Ebook Percuma: Fail Sulit Pemasaran Emel

Salam sejahtera,

Saya nak kongsikan ebook ringkas terbaru hasil pengalaman saya dalam pemasaran emel.

Klik untuk muat turun

Semoga mendapat manfaat. Terima kasih.

Posted on

Ketahui Keyword Adsense Paling Mahal dengan Percuma!

Dapatkan versi percuma daripada Raja Kamil: Taiko Adsense!

Jana Wang Taiko Adsense

Ebook ini sangat bermanfaat kerana telah mendedahkan segala rahsia besar para penggiat adsense. Ditulis oleh Shah-A dan Raja Kamil.

Ketahui teknik terbaik dalam menjana duit dari adsense, cara menarik trafik dengan banyak, keyword adsense yang dibayar oleh pengiklan adsense dan banyak lagi!

Ketahui TEKNIK Membina Blog Yang Akan MENARIK Iklan Adsense Yang MAHAL” Dengan menggunakan teknik ini, harga iklan adsense di blog-blog baru Raja Kamil telah melonjak sehingga 10 kali ganda dan dia juga menjana jualan dari Amazon.com!

Berikut merupakan petikan testimonial daripada En. Indra di Taikoadsense.com

Pada saya panduan ini amat saya sarankan kepada newbie Adsense. Sebabnya?
1- Belum pernah lagi mana-mana panduan berkaitan adsense mengungkai teknik bagaimana menjana klik yang mahal untuk satu-satu iklan adsense.
2- Teknik yang mudah difahami, mudah diikuti dan jelas penerangannya dalam setiap aspek.
3- Semua teknik adalah menggunakan tools dan platform yang percuma termasuk cara mendapatkan trafik secara percuma juga didedahkan.
Terus dapatkan ebook ini di pautan ini.

Terus dapatkan ebook ini di pautan ini. Saya sarankan segera sebelum versi percuma ini ditarik balik!

Posted on

[Percuma] Bagaimana Nak Mudah Dapat Pinjaman?

Salam semua, berjumpa lagi di dalam Freejer!

Tahukah anda sebenarnya punca utama ramai orang sukar untuk memulakan perniaggan adalah kerana tidak mempunyai modal?

Kini saudara tak perlu beri alasan lagi kerana saudara dah jumpa penyelesaiannya!

Rahsia mendapat modal percuma

Ebook setebal 30 lebih mukasurat ini bakal berkongsi info dimana
tempat yang sesuai untuk anda rujuk jika ingin membuat pinjaman perniagaan.

Informasi ini bukan dari Along ye! Info ini bagi saya sangat berguna bagi mereka yang tercari-cari atau tertanya-tanya bank atau institusi mana yang sesuai untuk mereka.

Dapatkanya di sini Rahsia Modal

Posted on

Produk Percuma dari IM Antarabangsa!

Saya ucapkan terima kasih kepada pembaca sekalian kerana terus setia bersama blog saya.

Oh, ya!

Disebabkan agak kekurangan masa untuk menulis artikel dan berkongsi tips dengan anda, saya mengambil inisiatif untuk Berkongsi dengan anda beberapa  IM antarabangsa untuk memberikan pembaca saya termasuk anda dengan pemberian produk percuma – tanpa kos!

Ini sebagai tanda penghargaan kepada anda kerana terus setia membaca blog saya.

Hadiah dari Hans Rostek: 15 perisian perniagaan internet: percuma untuk anda:

Dapatkan 15 tools internet marketing yang digunakan oleh kebanyakan otai IM antarabangsa untuk membina empayar perniagaan internet sepenuh masa!

Tools yang diberikan adalah seperti affilate generator, link analyzer, article spinner, content checker, coupon generator dan banyak lagi. Memang berbaloi produk yang diberikan adalah bernilai USD 1,115… Kini anda boleh milika dengan PERCUMA!

Dapatkan sekarang di sini!

Posted on

Rahsia RM13k dengan Mudah.my: Rebat RM 15 dan Bonus Percuma

Salam pembaca sekalian:

Terkejut saya bila Raja Kamil (bukan Farid Kamil ye.. heheheh) bagitau yang dengan Mudah.my, kita senang-senang je buat duit melalui internet.. sampai RM 13 ribu tu.. biar betul bro!

Hampir semua pengguna internet Malaysia tahu akan kewujudan iklan percuma dari mudah.my ini, teknik pengiklanan mudah.my di internet amat berkesan sehingga kebanyakkan pengguna internet di Malaysia menjadikan laman ini tempat berurusan jual-beli dan lubuk duit bagi sesetengah peniaga! Antara topik menarik yang ada dalam ebook ini ialah:

  • Bagaimana untuk meningkatkan Kredibiliti anda di Mudah.my
  • 5 cara mudah untuk membuat duit dengan Mudah.my
  • Bagaimana untuk membuat iklan di Mudah.my dengan lebih HEBAT!

Kalau anda belum dapat lagi ebook ini, ada bonus menarik untuk anda. Baca sampai habis yer 😀

Ahaa apa dia bonus tu?

Pembelian melalui link saya, korang akan dapat:

1) Diskaun hebat sehingga RM15!

Dapatkan rebat dari pembelian buku ini sehingga RM 15. Tawaran ini terhad dan akan ditutup pada bila-bila masa sahaja.

2) Bonus: 3 Ebook Percuma daripada Internet Marketer (IM) Tempatan!

a. Rahsia Bagaimana Memulakan Perniagaan Internet oleh Ammar Zahar

b. 10 Formula Clickbank Dibongkar! oleh Mawardee

c. 40 Rahsia Cara Membuat Wang – Ebook sebanyak 123 muka surat!

3) Ada lagi.. 5 Ebook misteri dalam bahasa Inggeris niche buat duit dari internet!

Bagaimana caranya nak dapat rebat dan bonus ebook ini?

1) Dapatkan Ebook Panduan Mudah.My melalui link saya ini https://itsferd.com/mudahmy

2) Sila emailkan bukti pembelian/pembayaran anda kepada saya: payen83 [at] gmail [dot] com (gantikan [at] dengan ‘@’ dan [dot] dengan ‘.’) . Sertakan juga:

Nama:

Bukti Pembelian: (copy & paste bukti pembayaran anda)

Bank: (Preferably Maybank)

No Akaun Bank:

3) Saya akan check di dalam system dan setekah disahkan, saya respon anda dengan link Ebook tersebut 🙂

Memang berbaloi-baloi.. Nilai yang anda akan dapat pembelian dari link saya lebih dari nilai duit yang anda laburkan.

Jangan tunggu lagi.. Harga sekarang (RM 50) Ebook ini terhad kepada 200 Orang sahaja, dan akan DINAIKKAN kepada RM 70 selepas cukup kuotanya!

Sekian, menanti respon dari anda 😉

Posted on

Rahsia Kuasa Forum Percuma

Percuma!! tak payah tunggu lama. Rahsia Kuasa Forum dah keluarkan buku percuma utk download, bagi je email anda dan anda akan dapat buku ini secara percuma!!

Dapatkan sekarang!

Posted on

Dapatkan 7 Ebook Percuma!

Salam sejehtera pengunjung web sekalian,

Ebook merupakan satu lagi medium alternatif dalam meningkatkan ilmu pengetahuan dalam diri kita. kalau dulu kita hanya mendapat pengetahuan melalui buku, majalah, surat khabar, internet, tv, radio dan sebagainya, kini ebook telah menjadi salah satu sumber informasi yang amat berguna kepada kita semua.

Kini saya nak bagitau macam mana nak dapatkan ebook secara percuma. Sebenarnya banyak jugak lah ebook percuma yang boleh kita dapat kat internet ni. Kalau tak percaya, google lah “ebook percuma”. Sure korang akan dapat berjela-jela list pasal ebook nih. Tapi ebook yang saya dapat dari website

Kebanyakkan ebook ini berkisah tentang bagaimana nak buat duit di internet melalui program-program seperti affiliate, adsense dan sebagainya. Anda tak perlu keluar modal walau sedikit pun untuk mendownload ebook ini, freejer!

Antara ebook yang disediakan ialah

  • Panduan PERCUMA Membuat Blog

    Tip-tip yang amat berguna bagi anda yang baru nak berjinak-jinak dengan blog. Mengutarakan bagaimana nak install wordpress, niche apa yang bagus dan tip-tip yang berkesan untuk menambah pengunjung dalam blog.

  • Traffik Dengan Feedjit

    Saya pun baru tau tip ni sebanarnya amat bagus untuk dapatkan trafik, selama ni saya pakai feedjit ni tak pernah terfikirpun sebenarnya Feedjit ni banyak manfaatnya!

  • Panduan SEO

    Panduan yang amat berguna untuk mendapatkan tempat pertama dalam enjin pencarian

  • 7 Hari Mahir Affiliate oleh Raja Lelong

    Raja Lelong memberikan 7 tips berguna bagi mereka yang baru nak mulakan affiliate program

  • Tip Mempromosikan AFFILIATE!!

    Macam ebook sebelumnya jugak, ebook ini pun memberi panduan berkesan tentang affiliate program.

  • Jana wang Dengan Google Adsense

    Menerangkan kepada kita apa itu adsense, bagaimana nak register dan tip-tip yang bagus untuk dimanfaatkan dalam adsense. Sesuai untuk para newbie.

  • Rahsia Google Adsense

    Rahsia Google adsense yang perlu diketahui oleh setiap blogger dalam menjana pendapatan mereka!

Dan banyak lagi sebenarnya ebook yang diorang nak bagi nih.. jangan tunggu lama dah, segera lah download sekarang!

Posted on

Pertama Kalinya

Assalamualaikum dan Salam sejahtera,

new-media-technologies-_id11254241_size400Selamat datang para pengunjung internet sekalian. FreeJer, senang nak ingatkan? (jangan lupa bookmark, hehehe). Laman ini merupakan laman yang akan berkongsi dengan anda tentang apa-apa sahaja yang percuma, sama ada produk digital seperti software, template, ebook, kupon online dan produk fizikal seperti barang tester, hadiah, kupon, voucer atau voucher dan sebagainya. Juga, di sini juga saya nak berkongsi tentang apa-apa sahaja yang menarik untuk dikongsikan, termasuk peluang buat duit di internet, SEO (Search Engine Optimizer), program affiliate, gadget dan teknologi baru, serta previu-previu website yang saya rasa berbaloi untuk dilawati.

Diharap anda semua dapat manfaat dari website ini. Satu lagi, sila beri komen-komen untuk memeriahkan lagi laman ini. Jangan lupa langgan RSS feed saya untuk mendapat maklumat terkini.. dan teruskan melayari laman ini!

Terima kasih semua!

-Ferd, webmaster