Posted on

Saya Mahu Hadiah PTS dan Buku Percuma!

Ahaa.. Saya ada satu berita best untuk penggemar-penggemar buku semua, tak kire la sama ada ulat buku-buku ilmiah ataupun pembaca novel. Sedang saya jalan-jalan dalam internet ni saya jumpa satu peraduan menarik.


Dapatkan Buku Percuma Di Sini!

Pernah dengar nama PTS? PTS merupakan syarikat penerbitan yang banyak mengeluarkan buku-buku dan novel-novel yang bermanfaat untuk tatapan rakyat Malaysia, Brunei dan Singapura. PTS juga banyak menerbitkan buku-buku yang bercorak kanak-kanak, remaja, novel dewasa, bisnes & pengurusan, pendidikan, agama dan sebagainya. Tak hairanlah PTS sebuah syarikat yang namanya semakin hari semakin dikenali.

Sempena kempen Membaca Musim Cuti Sekolah bermula dari 21 Nov 2009 sehingga 3 Januari 2010, PTS kini sedang mengadakan peraduan Saya Mahu Hadiah PTS: Baca & Menang. Dengan berbelanja sebanyak RM 25 dengan membeli buku-buku PTS dalam satu resit, korang dapat melayakkan diri dalam peraduan ini. Antara hadiah-hadiah yang menarik adalah seperti TV LG Plasma 42″, Kamera Video Sony, Acer Aspire Timeline, Ipod Touch dan banyak lagi.. menarik kan?

Untuk mengetahui syarat-syaratnya anda boleh lawat laman webnya di sini

Tapi ni ada 1 peluang best untuk para blogger ataupun pemilik website. Jika anda mempunyai blog atau website, PTS akan memberikan kepada anda satu buku percuma terbitan PTS dengan syarat anda meletakkan code banner pada blog atau website anda. Buku percuma tersebut pula tidak melebihi RM25. Sambil promote peraduan diorang, buku percuma pun boleh dapat, sape taknak buku percuma kan?

So apa yang perlu anda buat cuma letakkan banner pada mana-mana bahagian di blog anda sehingga 3 Januari sahaja dan pihak PTS akan menghantar buku percuma yang anda pilih pada awal Januari nanti. Nak tahu lebih lanjut, sila tengok kat sini. Jangan berlengah lagi, tawaran untuk buku percuma ini akan tamat pada 1 Disember 2009. Lepas ni dah tak dapat dah buklu percuma tu… ternganga lah korang.. hehehehe..

Okeh, akhir kata – MEMBACA MENAMBAH PENGETAHUAN!

Posted on

How to Attract Traffic with Ads?

stilletto-ads

The Content

The content of advertising is more than just your product. Making sure that your customers can remember what the product is all about is simple. Internet ads and other media ads are all the same. All you need to do is making some simple technique that would attract you customers and making them stay.

Having To know What To Do

In this article will learn a few things that you could never thought before is creating better ads. The first thing that you need to keep in mind is that it is not all about you. Telling the customers about the benefits coming to you looking at the product will make they ask for more. Nobody wants to go somewhere and not getting any benefit from it.

Be consistent in picking a theme and sticking to it. Every ad that you make has you brand on it. Changing the colors or logos does not help the customer remembering them. Do not change the concept of your ads just because you are tired looking. Changing it would only make your new and even old customers have more questions on why you changed it.

Selling benefits and not features is the key. Luring them in promising that they are getting more benefits will make them stick with you. Show them what they can get if they buy the product that you are selling. Nobody wants empty promises. Make sure you are able to keep your promise and you will see how a customer loyalty is like.

Go ahead and check on the ads that you see everyday. Do see any resemblance with those ads? Doing your ads different than usual can actually attract customers. The name of your company should also not sound or spells the same as any other companies. Do not go for the cliché. Doing something totally different will give results.

Making sure that any of your customers can find you easily is good. Giving them the right information that is easy and simple will make them remember you. Try not to give out any telephone numbers except you company telephone numbers. This is to avoid other competitors spying on you and stealing your customers.

Being An Expert

These tips are only the basics from what you can do to become a great advertiser and thus improving the sales. Keep your eye on other ads and use the best elements that you see. Remember, if the ads attract you, it would attract others too.

Content Highlight :
1) The content of advertising is more than just your product.
2) In this article will learn a few things that you could never thought before is creating better ads.
3) Selling benefits and not features is the key.

Posted on

Working At Home

working-from-home
Working at or from home is many people dreams. This is because that it will reduce the source for outgoing money instead of incoming. With the economy that is unstable and oil prices that too high, people wish that they can make money only by sitting at home. Having your own business is one way that you can be your own boss. In this internet world, making money online would be a breeze.

Home-based business comes in many ways, shapes and sizes. Many people actually start making money selling their own stuff online. While other goes for selling products from an affiliate company. Right now, everything depends on computers and internet. But do you know how to start a business of your own using the internet?

Important Question That Needs Answering

The most important step in making a business is to do research on how many ways you can make money using the internet, computer and the time you have. Then, you have to take a look on the market demands. This also includes that what other people is selling and buying.

Then ask yourself that do you have the passion and desire to do this business. If you do not want to create your own product, meaning that you want to sell only products by other people, you can. This is called finding an affiliate. Affiliate is someone that will give you the product to sell. Selling the product on your own will give you the commissions. The more you sell, the more you earn. All you have to do having your own domain name, a website and auto responder. This will make you an affiliate yourself.

The Next Step

Now all you need to do is making sure that you can sell the product. Having a system that can make sure you have high traffic in your website will be a tremendous help. Once the selling number starts growing, you can multiply the income using the same steps on different products. This will make you have multiple stream incomes. In an instant, you will end up in work at home business.

So now you know the basic steps in working from home. This is the simplest way that you can work at home only using the power of the computer and internet. Having your business being affiliate center market would help you a lot before you can actually start selling your own product or services. These methods are easy to follow, implement and truly gives you money in a good way.

Content Highlight :
1) Working at or from home is many people dreams.
2) Home-based business comes in many ways, shapes and sizes.
3) Then ask yourself that do you have the passion and desire to do this business.

Posted on

Kupon dan Voucher Restoran Modestos Percuma!

Hai semua,

Satu lagi voucher dan promosi menarik untuk menambah selera makan anda :P. Kali ini anda boleh menikmati hidangan Modestos dengan harga yang cukup murah. Bagaimana? Teruskan membaca di bawah:

modestos

Promosi ini sah untuk pemegang JCard (Jaya Jusco) sahaja

Diskaun 50% untuk makan tengah hari (Pizza & Pasta sahaja).

  1. Diskaun 10% untuk makan malam (Pizza & Pasta sahaja).
  2. Percuma pencuci mulut (dessert) untuk dikongsi oleh empat orang  pengunjung restoran (semeja)
  3. Pengunjung wanita boleh menikmati 30% diskaun untuk makan malam setiap hari Rabu!


Terma dan syarat (dipetik dari sini)

  • Please quote J Card, AEON Credit Card or Express Card promotion.
  • Please present your J Card, AEON Credit Card or Express Card before making payment.
  • Not valid with other promotions or discounts.
  • Valid for dine-in only.
  • Prior reservation is required and subject to seat availability.
  • Valid from 1 Sept 2009 – 30 June 2010.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi pihak Modesto’s di talian 03-2713 2333

p/s: Lepas ni bolehlah belanja awek dan kawan makan pizza kat Modestos ye!

Posted on

Program Pay Per Lead Tertinggi (USD 1 per lead)!!.

Hoho.. ada sahaja yang saya jumpa untuk dapatkan duit percuma ni kan? Saya nak ajak geng semua untuk menyertai program buat duit dengan mudah melalui melalui program Pay Per Lead (PPL).

12 month internet millionaire

Anda tak perlu keluarkan duit sesen pun untuk mendapatkan duit ini. Setiap rakan yang sign-up atas link anda akan menerima ganjaran USD 1 dari Russel Brunson.
Melalui sign-up ini, anda akan menerima laporan dan video percuma dari Internet Marketer (IM) luar negara, Russel Brunson yang akan membongkarkan rahsia menjadi jutawan internet dalam masa 12 bulan secara percuma sahaja.

Sebelum ini saya telah dapat hampir banyak komisyen melalui program PPL ini. Anda boleh promosi melalui forum, twitter, status fb dan banyak lagi! Search saja di search engine cara-cara mempromosikan program PPL.

12 Month Internet Millionare Screen Shots

Untuk mendapatkannya serta mendaftar menjadi ahli affiliate
untuk mempromosi program PPL ini,sila masukkan nama,email dan
nombor telefon anda di sini: http://offto.net/12monthIM

Jangan tunggu lagi, mungkin masa yg anda ada terhad sebelum segala terlambat. Daftarlah sekarang!

Posted on

Diablo 3 dan Wallpaper Percuma

Salam Pembaca sekalian,

Diablo 3

Perhatian kepada peminat permainan komputer! Ini ada satu berita menarik untuk anda. Bagi yang meminati permainan kategori Role Playing Game, Permainan komputer keluaran Blizzards yang sudah memasuki sequel ketiganya ini akan menggegarkan dunia gaming tak lama lagi, setelah kejayaan World of Warcraft & Defence of the Alliance (DotA) yang menjadi ketagihan para pencinta game.

Dari segi teknikalnya, game ini menggunakan engin Havok Physics. Ciri kepermainannya tidak jauh berbeza daripada Diablo II. Namun, grafiknya sudah dinaik tarafkan dan menyokong DirectX 10 serta Enjin 3D yang boleh diubahsuai (customize). Saya juga minat main game Diablo ini dari dulu. Dan kali ini tak sabar² untuk meneruskan perjuangan saya dalam game seterusnya.

Namun, permainan Diablo III masih belum lagi diumumkan tarikh pelancarannya. Tapi tak mengapa, baik kita layan dulu Wallpaper percuma yang boleh anda download dari sini. Hail to the Diablo!

diablo1

diablo5-480x233

diablowallpaper2-480x233

Posted on

Financial and Investment Tips Before You Start Trading

Part 1
There are many guides that you can find in order for you to succeed in your financial planning. But most of them I have compile them here so it is easier for you to read and apply them in the real world. Welcome to the world of trading and investment for profits!

3931848

Start your retirement planning early

Although retirement may not be something that will happen to you soon, it is advisable to start planning for it as early as possible. By starting early, you will have the time to gradually grow your retirement fund and make any changes needed in line with the inflation rates. Also, you can afford to go into more risky investments to get higher returns. You will also enjoy cheaper premium rates when you buy any life insurance plan at a younger age.

Recognise illegal financial schemes

 Beware of financial schemes run by unknown parties that promise a high return as these are normally illegal schemes that are out to cheat innocent investors. Operators of these schemes will always think up new ways to attract and convince you to part with your hard earned money. Be cautious and avoid any scheme that sounds too good to be true.

Investing your money

Before you invest, make sure you understand how the investment works and whether the investment is suitable for you. If you are unsure how the investment works and its potential risks, you should not invest in it even though the potential return is high. It is better to have peace of mind than having to worry over the investment or incur any loses if you decide to make an early exit before the investment matures or due.

debitcard

Debit card : an alternative to cash

 If you cannot control the use of your credit card, do consider using a debit card. This card allows online electronic payment directly from your bank account and hence, allows you better control over your money as you spend based on what you have in your bank account. Also, there is no minimum income required to get a debit card.

Managing credit card bills

Pay the full balance of your credit card bill each month to avoid finance charges and to enjoy the interest free period given by your card issuer. If you are unable to pay the full amount, aim to pay more than the minimum sum due to save on finance charges. However, once your credit card balance remains outstanding, you will be subjected to interest charges on your next purchase.

Set up an emergency fund

As life is unpredictable, you may want to have an emergency fund to meet sudden events such as to pay for medical bills, house repair or vehicle breakdown. In order to meet any life crises and avoid getting into debt, your emergency fund should be a sum of 4 to 6 months of your household budget.

There are many more tips that I will share with you late. Till we meet again!