Posted on Leave a comment

Dapatkan 7 Ebook Percuma!

Salam sejehtera pengunjung web sekalian,

Ebook merupakan satu lagi medium alternatif dalam meningkatkan ilmu pengetahuan dalam diri kita. kalau dulu kita hanya mendapat pengetahuan melalui buku, majalah, surat khabar, internet, tv, radio dan sebagainya, kini ebook telah menjadi salah satu sumber informasi yang amat berguna kepada kita semua.

Kini saya nak bagitau macam mana nak dapatkan ebook secara percuma. Sebenarnya banyak jugak lah ebook percuma yang boleh kita dapat kat internet ni. Kalau tak percaya, google lah “ebook percuma”. Sure korang akan dapat berjela-jela list pasal ebook nih. Tapi ebook yang saya dapat dari website

Kebanyakkan ebook ini berkisah tentang bagaimana nak buat duit di internet melalui program-program seperti affiliate, adsense dan sebagainya. Anda tak perlu keluar modal walau sedikit pun untuk mendownload ebook ini, freejer!

Antara ebook yang disediakan ialah

  • Panduan PERCUMA Membuat Blog

    Tip-tip yang amat berguna bagi anda yang baru nak berjinak-jinak dengan blog. Mengutarakan bagaimana nak install wordpress, niche apa yang bagus dan tip-tip yang berkesan untuk menambah pengunjung dalam blog.

  • Traffik Dengan Feedjit

    Saya pun baru tau tip ni sebanarnya amat bagus untuk dapatkan trafik, selama ni saya pakai feedjit ni tak pernah terfikirpun sebenarnya Feedjit ni banyak manfaatnya!

  • Panduan SEO

    Panduan yang amat berguna untuk mendapatkan tempat pertama dalam enjin pencarian

  • 7 Hari Mahir Affiliate oleh Raja Lelong

    Raja Lelong memberikan 7 tips berguna bagi mereka yang baru nak mulakan affiliate program

  • Tip Mempromosikan AFFILIATE!!

    Macam ebook sebelumnya jugak, ebook ini pun memberi panduan berkesan tentang affiliate program.

  • Jana wang Dengan Google Adsense

    Menerangkan kepada kita apa itu adsense, bagaimana nak register dan tip-tip yang bagus untuk dimanfaatkan dalam adsense. Sesuai untuk para newbie.

  • Rahsia Google Adsense

    Rahsia Google adsense yang perlu diketahui oleh setiap blogger dalam menjana pendapatan mereka!

Dan banyak lagi sebenarnya ebook yang diorang nak bagi nih.. jangan tunggu lama dah, segera lah download sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *