Posted on

Perisian Tarik Trafik Website. Percuma Lagi!

Salam semua,

Kali ini saya nak kongsikan lagi Bonus hadiah daripada seorang lagi internet marketer antarabangsa: 

Satu lagi perisian untuk meningkatkan trafik ke website anda! Tindakan anda diperlukan SEKARANG untuk download hadiah produk berkaitan perniagaan internet.

Dapatkan segera di sini!

Saya sangat cadangkan anda dapatkan produk ini sekarang juga. isikan nama dan email, seterusnya anda boleh terus download software percuma tu. Tak perlu keluarkan duit pun. Dapatkannya sebelum perisian ini dijual pada harga RM 147!

Posted on

Tools Percuma buat Backlink!

Salam semua,

Kali ini saya nak kongsikan bagaimana anda nak membuat backlink untuk website anda tanpa bersusah payah submit link web anda secara manual. Sebagaimana yang saya jelaskan sebelum ini, backlink adalah penting dalam menaikkan Page Rank di dalam website anda.

Ini dia perisiannya:

Software Ultimatum,  merupakan hadiah dari Frank Dang, seorang internet marketer antarabangsa yang yang berpengalaman dalam bidang SEO. 16 Tools untuk membina backlink dan menaikkan ranking website anda di Google & Yahoo.

Kini, anda tidak perlu promote susah-susah promosikan website anda dengan hantar komen/ membina link di laman direktori secara manual. Gunakan sahaja software ini dan trafik akan datang secara automatik!

Juga, bonus untuk anda sekiranya anda memperkenalkan website tersebut kepada orang lain:

Dapatkan segera di:

http://softwareultimatum.com/

Saya akan kongsi lagi produk-produk percuma dan tips- tips berguna pada entry akan datang.

Posted on

Produk Percuma dari IM Antarabangsa!

Saya ucapkan terima kasih kepada pembaca sekalian kerana terus setia bersama blog saya.

Oh, ya!

Disebabkan agak kekurangan masa untuk menulis artikel dan berkongsi tips dengan anda, saya mengambil inisiatif untuk Berkongsi dengan anda beberapa  IM antarabangsa untuk memberikan pembaca saya termasuk anda dengan pemberian produk percuma – tanpa kos!

Ini sebagai tanda penghargaan kepada anda kerana terus setia membaca blog saya.

Hadiah dari Hans Rostek: 15 perisian perniagaan internet: percuma untuk anda:

Dapatkan 15 tools internet marketing yang digunakan oleh kebanyakan otai IM antarabangsa untuk membina empayar perniagaan internet sepenuh masa!

Tools yang diberikan adalah seperti affilate generator, link analyzer, article spinner, content checker, coupon generator dan banyak lagi. Memang berbaloi produk yang diberikan adalah bernilai USD 1,115… Kini anda boleh milika dengan PERCUMA!

Dapatkan sekarang di sini!

Posted on

Perisian percuma: Post-it Notes

Salam pembaca sekalian,

Lama dah tak menulis di ruangan freejer ini. Biasalah, byk komitmen sana sini saya terpaksa tangguh sekejap dunia blogging ini. Walaubagaimana pun, saya tetap berminat dengan perniagaan internet yg semakin popular dewasa ini.

Apa-apa pun, kali ini saya ingin berkongsi perisian yang rasanya agak berguna untuk pengguna komputer.

Post-it Notes.. kalau dahulu (sekarang pun ada lagi) kita ada kertas kuning kecil yg ditampal sebagai peringatan, kini ‘kertas kuning’ tersebut dah wujud dalam versi digital.. lebat mudah dan ringkas untuk kita meletakkan reminder dalam PC kita, sama ada checklist, planning, tarikh-tarikh penting mahupun simpan apa2 sahaja yg senang dicapai di komputer kita.

Download dia percuma sahaja.. tak perlu bayar apa-apa pun, saya suka berkongsi dengan anda.. Cuba lah, anda pasti sukakannya!

Posted on

Perisian Bermanfaat Untuk Anda

Salam Sejahtera

Bertemu lagi di ruangan ini. Apa khabar? Kali ini saya nak kongsi dengan anda mengenai perisian atau software yang percuma untuk anda download. Perisian ini nampak jer remeh, tapi sebenarnya banyak manfaatnya kalau kita dapat gunakan sebaiknya. Klik pada gambar tersebut untuk download dengan segera!

 

JPEG Resizer Ver 2.1

Jpeg Resizer

Seperti namanya, perisian ini merupakan satu cara mudah untuk anda me’resize’kan gambar anda secara pukal. Sekiranya anda ada satu foto album yang mempunyai beratus-ratus gambar dan anda mahu kecilkan gambar-gambar tersebut, perisian ini memang sesuai untuk anda.

Easy MP3 Cutter

Easy Mp3 Cutter

Satu perisian untuk menyunting Mp3 anda. Amat mudah digunakan dan antaramukanya yang sangat friendly. Juga, anda boleh menggabungkan dua atau lebih Mp3 dengan perisian ini. Dapatkannya sekarang!

Bit Kinex 3.0.5

Perisian FTP ini memudahkan anda untuk memindahkan file anda kepada server, ataupun memuat turun file anda dari remote server ke PC anda. Mudah digunakan dan ianya percuma!

WinRar 3.8

Perisian yang mesti ada pada setiap komputer.  berfungsi untuk memampatkan file-file yang ada supaya menjadi lebih kecil, ataupun menggabungkan file-file yang ada supaya menjadi satu file dan dipindahkan ke dalam komputer untuk dimuat turun.