Posted on

Ketahui Keyword Adsense Paling Mahal dengan Percuma!

Dapatkan versi percuma daripada Raja Kamil: Taiko Adsense!

Jana Wang Taiko Adsense

Ebook ini sangat bermanfaat kerana telah mendedahkan segala rahsia besar para penggiat adsense. Ditulis oleh Shah-A dan Raja Kamil.

Ketahui teknik terbaik dalam menjana duit dari adsense, cara menarik trafik dengan banyak, keyword adsense yang dibayar oleh pengiklan adsense dan banyak lagi!

Ketahui TEKNIK Membina Blog Yang Akan MENARIK Iklan Adsense Yang MAHAL” Dengan menggunakan teknik ini, harga iklan adsense di blog-blog baru Raja Kamil telah melonjak sehingga 10 kali ganda dan dia juga menjana jualan dari Amazon.com!

Berikut merupakan petikan testimonial daripada En. Indra di Taikoadsense.com

Pada saya panduan ini amat saya sarankan kepada newbie Adsense. Sebabnya?
1- Belum pernah lagi mana-mana panduan berkaitan adsense mengungkai teknik bagaimana menjana klik yang mahal untuk satu-satu iklan adsense.
2- Teknik yang mudah difahami, mudah diikuti dan jelas penerangannya dalam setiap aspek.
3- Semua teknik adalah menggunakan tools dan platform yang percuma termasuk cara mendapatkan trafik secara percuma juga didedahkan.
Terus dapatkan ebook ini di pautan ini.

Terus dapatkan ebook ini di pautan ini. Saya sarankan segera sebelum versi percuma ini ditarik balik!

Posted on

Dah Dapat Buku Percuma. Terima Kasih PTS!

Salam semua,

Semalam saya baru menerima hadiah berupa sebuah buku dari PTS. Waah, terkejut jugak sebab saya tak sangka boleh dapat juga hadiah dari mereka. Ini kerana saya ada mempromosikan Peraduan “Saya Mahu hadiah Buku PTS” yang diadakan pada December 2009 lepas.

Walaupun agak lewat sikit, takpelah. Janji dapat kan? Tajuk buku yang saya dapat tu ialah “Internet Marketing untuk Bisnes Kecil” yang ditulis oleh Zamri Mohamad dan Izwan Wahab. Saya baru baca beberapa muka surat baru sejak 2 hari lepas, kena curi masa lagi ni nak habiskan buku ni. Namun, so far isi kandungan buku ini amat menarik dan sesuai untuk dibaca oleh sesiapa yang ingin memulakan pernigaan internet.

Ha.. inilah salah satu kelebihan berblog kan? Selain memberi informasi kepada pengunjung yang bertandang di blog kita, kita juga boleh dapat hadiah percuma daripada pengiklan kita. Tidak lupa juga, blog ni dapat membina personaliti kita di internet. Orang akan mula mengenali kita dan memberi kepercayaan kepada kita sekiranya mereka ingin berurusan dengan kita.

Sampai di sini dahulu catatan saya. Akhir kata terima kasih PTS!

Posted on

Saya Mahu Hadiah PTS dan Buku Percuma!

Ahaa.. Saya ada satu berita best untuk penggemar-penggemar buku semua, tak kire la sama ada ulat buku-buku ilmiah ataupun pembaca novel. Sedang saya jalan-jalan dalam internet ni saya jumpa satu peraduan menarik.


Dapatkan Buku Percuma Di Sini!

Pernah dengar nama PTS? PTS merupakan syarikat penerbitan yang banyak mengeluarkan buku-buku dan novel-novel yang bermanfaat untuk tatapan rakyat Malaysia, Brunei dan Singapura. PTS juga banyak menerbitkan buku-buku yang bercorak kanak-kanak, remaja, novel dewasa, bisnes & pengurusan, pendidikan, agama dan sebagainya. Tak hairanlah PTS sebuah syarikat yang namanya semakin hari semakin dikenali.

Sempena kempen Membaca Musim Cuti Sekolah bermula dari 21 Nov 2009 sehingga 3 Januari 2010, PTS kini sedang mengadakan peraduan Saya Mahu Hadiah PTS: Baca & Menang. Dengan berbelanja sebanyak RM 25 dengan membeli buku-buku PTS dalam satu resit, korang dapat melayakkan diri dalam peraduan ini. Antara hadiah-hadiah yang menarik adalah seperti TV LG Plasma 42″, Kamera Video Sony, Acer Aspire Timeline, Ipod Touch dan banyak lagi.. menarik kan?

Untuk mengetahui syarat-syaratnya anda boleh lawat laman webnya di sini

Tapi ni ada 1 peluang best untuk para blogger ataupun pemilik website. Jika anda mempunyai blog atau website, PTS akan memberikan kepada anda satu buku percuma terbitan PTS dengan syarat anda meletakkan code banner pada blog atau website anda. Buku percuma tersebut pula tidak melebihi RM25. Sambil promote peraduan diorang, buku percuma pun boleh dapat, sape taknak buku percuma kan?

So apa yang perlu anda buat cuma letakkan banner pada mana-mana bahagian di blog anda sehingga 3 Januari sahaja dan pihak PTS akan menghantar buku percuma yang anda pilih pada awal Januari nanti. Nak tahu lebih lanjut, sila tengok kat sini. Jangan berlengah lagi, tawaran untuk buku percuma ini akan tamat pada 1 Disember 2009. Lepas ni dah tak dapat dah buklu percuma tu… ternganga lah korang.. hehehehe..

Okeh, akhir kata – MEMBACA MENAMBAH PENGETAHUAN!