Posted on

Aksesori Ipod/Iphone Percuma dari FreeonAll

Mula-mula saya tak percaya jugak dengan kewujudan website ni.. betul ke ada orang nak bagi barang elektronik dan aksesori elektronik seperti ipod percuma? Namun segalanya mustahil dalam dunia ni kan?

Free on All

Website ini menawarkan barangan percuma kepada pengunjung-pengunjungnya. Anda hanya perlu pilih 5 jenis barang yang anda inginkan. Barang-barang yang ditawarkan percuma termasuklah aksesori iphone, ipod, aksesori game mudah alih seperti plastik cover Nintendo DS, barang elektronik seperti speaker dan banyak lagi.

Setelah puas anda klik dan letak dalam cart, kemudian isi borang maklumat diri anda termasuk no telefon dan alamat rumah bagi memudahkan proses penghantaran. Cuma anda perlu membayar kos penghantarannya sahaja, kira-kira USD 5 Dolar (alah, tak mahal tu jika dibandingkan dengan barangan yang dia bagi!). Berbaloi kan?

free on all

layarilah http://www.freeonall.com/

Posted on

Nak Dapat iPod Nano Percuma?

Ruumz dan iPod Percuma!

Dalam entry saya yang lepas, saya dah pun bercerita mengenai bagaimana nak dapat ipod touch percuma. Tapi kali ini giliran iPod Nano percuma pula yang jadi habuan pada kita untuk dimenangi.

Laman sosial network (seperti facebook, myspace dan friendster) yang baru dan berpusat di Malaysia, Ruumz sekarang sedang menawarkan 15 iPod Nano percuma untuk sesiapa yang mendaftar dan menjemput rakan-rakan anda di dalam laman webnya.

Bukan itu sahaja, mereka juga menawarkan 10 goodie bag barangan eksklusif dari ruumz dan juga wang tunai berjumlah RM 800 untuk para pemenang!

Promosi ini dah pun berjalan sejak 16 Mac yang lalu lagi, dan kini dah masuk pusingan ketiga, dan juga merupakan pusingan yang terakhir. Promosi ini berakhir hingga 30 Jun 2009 sahaja!

Saya dah pun register kat Ruumz. Anda bila lagi? Jom kita daftar kat Ruumz kalau nak iPod free!!

Posted on

Ipod Touch Percuma

ipod touch percuma

Macam tak percaya kan? Ipod touch untuk dimenangi setiap minggu apabila anda menjadi pengikut (follower) twitter kepada ipodaweek

Jom follow dia sekarang!
twitter