Rahsia Pendapatan Sampingan!

Pembaca sekalian

Hari ini entry saya ringkas sahaja. Saya ingin berkongsi maklumat
salah satu sumber pendapatan sampingan tetap melalui blog.

Rahsia Duit

Selain Nuffnang, ada banyak sumber lain yang menjadi income
setiap bulan. Dan program ini juga menyertainya secara percuma.

Baiklah,

Jika anda belum ada ada blog. Ia memang satu perkara yang merugikan.

Baik daftar segera sebelum terlewat sebab banyak ilmu yang bakal
saya kongsikan nanti.

Bagi mereka yang dah ada blog sendiri ianya masih lagi ada syarat.
Yalah, dah nama pun nak dapat duit percuma setiap bulan, jadi kenalah
ada syarat sedikit.

Jika blog anda mempunyai minima Google Pagerank 01, so anda
boleh mendaftar program ini dan tiada masalah untuk akaun anda
diluluskan.

Jika tidak tahu, macam mana nak tengok google pagerank, anda boleh
semak disini www.mypagerank.net dan klik pada check pagerank.

Pasal program yang anda boleh sertai tu, saya ada tulis di laman blog ini,
sila semak post tersebut di sini.

Sekian!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *