Ebook Usahawan Cendawan Sudah Terbit!

Salam sejahtera,

Nampaknya kali ni entry saya berbeza sikit daripada entry biasa. Bukan apa, saje nak lari daripada norma kehidupan biasa.. hehe!

Apa-apa pun, kali ini saya nak ceritakan serba sedikit mengenai ebook yang baru dilancarkan dalam bulan Jun 2009 ini – Usahawan Cendawan yang ditulis oleh Amirul Hafiz. Ebook ini bakal menggegarkan dunia usahawan pertanian, kerana pertama kalinya panduan sebegini diterbitkan dalam bahasa Melayu versi digital!

Ebook Usahawan Cendawan

Siapa yang patut beli buku ini?

Ebook ini sesuai untuk sesiapa sahaja. Namun menurut penulis buku ini, panduan ini amat sesuai untuk suri rumah yang bosan duduk di rumah dan penganggur yang kini sedang kesempitan mencari wang. Amat sesuai kerana modal yang diperlukan bagi memulakan perniagaan ini serendah RM50!

Apa yang anda akan dapat dengan ebook ini?

Berformatkan PDF sebanyak 130 muka surat ini, ebook ini penuh dengan panduan dan ilustrasi bagaimana anda ingin memulakan perniagaan cendawan secara langkah demi langkah.

Selain itu, bukan saja dapat ebook ini, tapi anda juga akan dapat:

video-uc

  • Video Manual CendawanDibekalkan bersama dengan ebook ini. Video ini menerangkan panduan semudah 1-2-3 cara penanaman cendawan.
  • Video Proses Penyediaan Beg CendawanSangat perlu untuk kita menyediakan beg cendawan dengan betul agar cendawan tidak rosak. Video ini menunjukkan proses penyediaan beg cendawan yang betul.
  • Video Proses Penyediaan MediaMenyedia media sendiri lebih menjimatkan, lihat bagaimana Video tutorial cara menyediakan media.
  • Video Proses Tapis Habuk KayuBagaimana rupa proses tapis habuk kayu? Ia ditujukkan dalam video proses tapis habuk kayu.

Bagi saya, perniagaan cendawan ini merupakan peluang terbaik bagi kita di luar sana yang ingin menjana pendapatan di kala ekonomi kita yang semakin gawat. Perniagaan ini sangat berbaloi kerana modalnya tak begitu besar, namun permintaan dan potensi untuk mendapat keuntungan adalah sangat tinggi!

Ops.. sebelum saya terlupa, di websitenya juga ada menyediakan preview mengenai ebook secara percuma. Nah, anda kena dapatkan ebook ini sekarang!

Leave a comment

Your email address will not be published.