Duit Percuma dengan Paypal WishList

Hello para pembaca sekalian,

Anda ada Facebook? Anda ada Paypal? Anda nak dapat duit free? Ahaaa… Kalau tiga-tiga ni ada pada anda, saya nak cerita ni satu barang baik punya..

Paypal Wishlists

Satu lagi peluang nak dapat duit percuma dari Paypal WishList .Pernah dengar program ni? Kalau belum biar saya bagi tahu dulu apa yang anda perlu ada dan kena buat:

1) Anda mesti memiliki account Paypal, kalau belum ada lagi tak mengapa, daftar percuma DISINI .

(Untuk panduan mendaftar account paypal: boleh baca lebih lanjut lagi dalam versi PDF di sini)

2) Kedua, ada juga kena ada account Facebook, kalau belum juga pun takpe, daftar percuma DI SINI

3) Lepas ada kedua-dua di atas. Join Paypal Wishlist tu kat sini

Free jer. Tak perlu keluar duit satu sen pun.. Bukan program MLM ok? Ini yang dinamakan Pay Per Lead (PPL)

5) Kalau seorang mendaftar melalui link kita akan dibayar USD 1.00 (bersamaan lebih kurang RM 3.40) maksimum kita boleh dapatkan sehingga USD100.00. Maksudnya maksimum orang boleh register atas link kita sehingga 100 account facebook!

6) Paypal Wishlist terbuka kepada pengguna facebook di India, Thailand, Malaysia, Korea, Vietnam, Philippines, Indonesia or Singapore. So selain daripada negara yang lain daripada di atas tidak akan termasuk.

7) Program ini akan berakhir pada 31 December 2009 dan pembayaran akan dibuat dalam account paypal anda pada 28 Februari 2010.

Jadi tunggu apa lagi.. jom daftar percuma DISINI!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *