Aksesori Ipod/Iphone Percuma dari FreeonAll

Mula-mula saya tak percaya jugak dengan kewujudan website ni.. betul ke ada orang nak bagi barang elektronik dan aksesori elektronik seperti ipod percuma? Namun segalanya mustahil dalam dunia ni kan?

Free on All

Website ini menawarkan barangan percuma kepada pengunjung-pengunjungnya. Anda hanya perlu pilih 5 jenis barang yang anda inginkan. Barang-barang yang ditawarkan percuma termasuklah aksesori iphone, ipod, aksesori game mudah alih seperti plastik cover Nintendo DS, barang elektronik seperti speaker dan banyak lagi.

Setelah puas anda klik dan letak dalam cart, kemudian isi borang maklumat diri anda termasuk no telefon dan alamat rumah bagi memudahkan proses penghantaran. Cuma anda perlu membayar kos penghantarannya sahaja, kira-kira USD 5 Dolar (alah, tak mahal tu jika dibandingkan dengan barangan yang dia bagi!). Berbaloi kan?

free on all

layarilah http://www.freeonall.com/

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *