Siapa Kata Buat Duit dari Blog Susah?

Mula-mula masa saya baca entry dari Wanmus ini, sungguh saya tak percaya, untuk pengetahuan anda semua, saya merupakan pembaca setia blog Wanmus ini dengan menggunakan aplikasi Google Reader.

wanmus

 

Namun entry beliau baru-baru ini sungguh memeranjatkan saya! Mana taknya, dulu saya fikir untuk dapat bayaran dari Google Adsense dengan sebanyak itu kita kena ada blog yg Page Rank (PR) dia 3 ke atas.. huh, tak sampai seminggu dah dapat USD 36.50 beb! Nak tahu macam mana? Haa.. ni semua idea bernas daripada Rohaizad (Ijad), salah seorang Pro-Blogger Malaysia yang dah berjaya menjana pendapatan ribuan Ringgit melalui blogging. Wanmus sudah pun mendapat khidmat personal coaching daripada bro Ijad.

Kalau nak tahu bagaimana nak dapat bayaran macam ni, kenalah sertai seminar yang dianjurkan oleh Rohaizad. Sekarang ni tengah hot dengan seminar smart blogging kelolaan beliau. Sesiapa yang berminat nak join seminar tu cepat-cepat lah daftar ye.. takut lambat sangat penuh pulak nanti. Saya pun nak join jugaklah!

Ramai orang cakap buat duit dengan blogging ni susah sebab kena ada domain sendiri, selalu update, nak kene cari trafik tinggi, dan sebagainya. Kini tanggapan saya dah berubah terhadap blogging ni. Sebenarnya bukan lah susah sangat nak buat duit dari blogging ni. Saya jamin seminar tersebut akan menjanjikan pulangan yang berbaloi pada anda sekalian, jika anda betul-betul mengikuti tips dan cara yang beliau syorkan. Dengan berbekalkan ilmu di dada dan usaha yang berterusan (doa juga jangan lupa), Insya Allah segala usaha kita akan berbaloi. Bagi yang berminat tu.. haa.. bermulalah menulis blog mulai sekarang. Siapa tak nak peluang buat duit ni kan?

Mengenai Wanmus:

Wanmus merupakan salah seorang daripada Internet Marketer yang tak asing lagi di kalangan para IM Malaysia, pernah tak lama dulu top dengan ebook percumanya: Buit Duit Dengan Survey. Juga aktif dalam berforum terutamanya WangCyber. Hah, kalau berminat nak berguru dengan dia boleh lah contact dia sekarang!

Leave a comment

Your email address will not be published.