5 Gb Storan Maya Percuma

Salam sejahtera pembaca sekalian, Saya rasa mungkin ramai yang dah tau tentang storan online yang saya nak bagitau ni.. tapi takpe lah, biarlah saya ceritakan jugak untuk berkongsi bari mereka yang tak tau lagi.¬† Microsoft telah menawarkan kepada pengguna internet untuk menyimpan apa-apa fail di dalam¬†Windows Live Skydrive. Melalui storan online ini, anda boleh mengakses… Continue reading 5 Gb Storan Maya Percuma