Pakej Raya Ferdysale 2016

Rahsia #1 Pemasaran Saya Terbongkar: Kini Anda Juga Boleh Memilikinya…
MILIKI PAKEJ KIT INTERNET MARKETING YANG TELAH MEMBANTU SAYA BUAT DUIT DI INTERNET BENGANDA-GANDA DENGAN HARGA YANG TAK MASUK AKAL.. UNTUK MASA YANG SANGAT TERHAD!!

Sempena promosi hari raya ini, saya dengan murah hatinya ingin menawarkan sesuatu yang tak dapat anda tolak. Inilah dia – Koleksi Ebook dan Panduan Perniagaan Internet yang wajib anda miliki. Terus ikuti panduan yang saya tawarkan seperti di bawah dan bersedia untuk menjana wang pasif dan aktif untuk tahun 2016 ini!!

EXTRA BONUS 1: Youtube SEO Videos

Panduan dalam bahasa Inggeris ini bagaimana anda boleh rankingkan video anda di Youtube dengan teknik yang mudah dan berkesan. SEO video merupakan teknik yang wajib digunakan oleh para IM!

youtube-seo

EXTRA BONUS 2 : FB Cash Formula


DVD 3d PNG
Ebook tutorial bagaimana anda boleh menjana wang segera sehingga $300 sehari dari Facebook dengan teknik yang mudah! Panduan yang mudah diikuti dan tidak akan ketinggalan zaman. Panduan di dalam bahasa inggeris ini sangat mudah difahami serta memiliki penerangan yang ringkas serta padat.
MASIH MAHUKAN INFORMASI INTERNET MARKETING YANG POWER LAGI?
MARI SAYA BERIKAN ANDA HADIAH SPECIAL UNTUK HARI RAYA INI!!

Pakej 1: Rahsia List Emel 4 Angka


List4Angka
Dalam ebook ini, saya bersama bersama tuan Akmal Adios berkongsi dengan anda bagaimana anda boleh mengumpul list dengan mudah dan boleh menjana ribuan ringgit melalui mailing list ini. Kumpul list sehingga mencecah 4 angka dalam tempoh yang ringkas!

Pakej 2: Rahsia Subscriber

Panduan bagaimana anda boleh membina list emel antarabangsa dengan kos yang tersangat murah serta jana wang USD dengan pasif dengan usaha yang sangat minimum

ecover-bundle

Pakej 3: Panduan Clickbank


Book4
Teknik bagaimana anda boleh menjana income pasif melalui Clickbank dengan niche dan teknik yang evergreen. Teknik yang sentiasa ada demand dan diajar secara terperinci!

Pakej 4: Rahsia USD100 Sehari dengan Teknik W

Teknik ini bakal saya dedahkan kepada anda bagaimana anda boleh menjana sekurang-kurangnya RM300/USD100 sehari jika anda betul-betul praktikkan apa yang diajar. Tiada SEO, PPC, Video Marketing ataupun BS. Semua teknik adalah terbukti dan memerlukan masa yang sangat minimum.

W

Pakej 5: Pakej Lengkap Dominasi Twitter dengan Lesen PLR


package

Merupakan pakej lengkap sekiranya anda mahu mempunyai produk sendiri tanpa memikirkan atau bertungkus lumus menyiapkan sendiri. Semuanya disediakan, antaranya:

 • Ebook lengkap Dominasi Twitter,
 • Minisite dengan design yang hebat
 • Surat jualan memukau
 • Squeeze page dengan laporan percuma
 • 1 siri emel follow-up
 • Ecover dan banner promosi yang professional

.. dan banyak lagi bonus misteri!

Pakej 6: 7 Teknik Viral – Teknik tingkatkan likes fanpage dengan ZERO kos FB Ads

Teknik ini amat responsif dan anda tak perlu keluar kos untuk meningkatkan jumlah like fanpage anda. Cuma gunakan beberapa strategi dalam ebook ini dan viralkan fanpage anda dalam masa yang sangat singkat!

7-teknik-viral

Pakej 7: Koleksi Wall Post FB untuk Pemasaran Internet


eCover-Wallpost
Tak ada idea untuk tulis status di Facebook? Jangan risau, saya berikan kepada anda koleksi wall post FB niche buat duit dan pemasaran internet untuk anda kongsikan kepada friend list/ follower di media sosial. Bina kredibiliti anda supaya lebih dikenali dengan wall post power ini. Juga disediakan gambar viral dengan kata-kata motivasi untuk anda gunakan sebaiknya

Pakej 8: Koleksi SalesPages dan Squeeze page IM

Bina list anda dengan pantas dengan squeeze page yang menarik. Terdapat banyak design dengan warna yang berlainan mengikut citarasa anda!

Capture33

Pakej 9: No Cost Affiliate Video Series


headline_4b
Video bahasa inggeris bagaimana anda boleh berjaya dengan kerjaya affiliate tanpa mengeluarkan sebarang kos sebanyak 22 video dengan teknik yang power didedahkan dalam koleksi video ini!

Pakej 10: Rahsia Jana Wang Fiverr

Panduan mudah bagaimana anda boleh meningkatkan income USD anda dengan laman web micro services – Fiverr. Segala gig hot, teknik raih jualan dan support di Fiverr ditunjukkan dalam ebook ini. Walaupun hanya USD5 untuk setiap servis, jangan sangka anda tak boleh buat income lebat sehingga beratus-ratus USD setiap bulan!

fiverr

Pakej 11: Facebook and WordPress Software Plugins and Tools


collections

Plugin wordpress untuk Facebook – Kini anda boleh gunakan untuk meningkatkan pemasaran internet anda. Antaranya:

 • Facebook Fanpage Pro! 
 • FB Connect Pro
 • WP Timeline Optin
 • WP FB Survey
 • WP FB Redirect

Kesemuanya bernilai RM1,500!!

Pakej 12: Koleksi 30 Artikel PLR niche IM

Gunakan artikel power ini untuk blog anda, facebook status anda, emel marketing anda. Tiada limit penggunaan selagi anda kreatif!

artikel

TAWARAN TERHAD!!

Saya tidak selama-lamanya akan membuka tawaran ini. Tawaran ini akan terbuka selagi mana laman web ini masih ada. Sebaik sahaja laman web ini ditutup, maka secara automatik tawaran ini juga akan ditutup. Saya akan tutup bila-bila masa sahaja!

Berapa Pelaburan yang Saya Perlukan untuk Mendapatkan Pakej yang Berbaloi-baloi Ini?

RM49
SAHAJA!!

Untuk waktu yang TERHAD sahaja. Klik Butang di bawah untuk membuat tempahan!

Demi Kejayaan Anda!


ferdy

Ferdy Fauzi

Leave a comment

Your email address will not be published.